Усі барви літа

Сідаючи влітку за вишивання  рушника, «розмалюйте» свій витвір літніми яскравими  насиченими кольорами. Жовтий, зелений, червоний -  найкращі у цьому помічники.

Жовтий - головний влітку. Цей колір енергії та щастя здатний допомогти навіть завзятим меланхолікам. Зелений  може мати не менш суттєвий позитивний вплив. Зелень дає почуття гармонії, приводить до порядку думки і допомагає зосередитися на найголовнішому для нас. Ну, і звичайно без традиційного червоного в українській вишивці не обійтися. Він ніби стиглий фрукт, який увібрав у себе всю енергію і тепло сонця.

Такі кольорові контрасти, різноманітність барв допоможуть багатьом людям наново полюбити життя і насолоджуватися ним щодня.


Цей шедевр, інакше не скажеш, любязно надала у редакцію тернопільська майстриня Світлана Галущак. Візерунок з книги Георгія Гараса.

І якщо ви досі не наважувалися вишити рушник (а я не є виключенням), то давайте зробимо це разом. Попреджую зразу: процес є довготривалим і може тривати паралельно з іншими роботами. Для роботи необхідно мати схему, відрізок рушника шириною на 195 хрестиків, муліне відповідного кольору та бажання створити красивий виріб.

Comments

  1. Жаль...у нас нет таких журналов.Очень красивый рушник!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Елена, мы отправляем журналы по всему миру. Так что если есть желание приобрести номер и вышить рушник, пишите.

      Delete
    2. Перевод денег у нас что в Россию,что в Украину очень дорогие((( Желаю всем удачи!!!

      Delete
  2. А надо записываться?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Яна, я ни на кого давить не хочу, потому не прошу обязательной записи. Хотите, участвуйте с нами просто так. Но если очень хочется записаться, я вас запишу. :)))
      Все возникающие вопросы во время процесса, задавайте здесь или в других соц.сетях (где вам удобно), я с радостью отвечу.

      Delete
    2. Ну и не забывайте отчитываться о процессе! ;)

      Delete

Post a Comment

Цитата дня