Солодкі спогади життя

Ось уже як цілий тиждень ми з Русланою Кушнірук можемо насолоджуватися плодами нашої творчості, перебираючи у памяті "солодкі спогади життя". Саме так називається друга книжечка із кольорової серії "Золота колекція української вишивки". На 96 сторінках розмістилися коротенькі історії з мого життя, вишиті роботи з поясненням виконання та чудовими ескізами і , звісно, дууууже смачні фотографії.

Зізнаюся чесно, працювати нам з Русланкою цього разу було куди приємніше, ніж коли ми знімали у лісі (тоді, фотографуючи для фіолетової книжки, нас просто з'їдали комарі). Тепер же у теплій, затишній кімнаті, де просто паморочилося в голові від аромату кави, ми неспішно працювали і смакували улюблені шоколадні цукерки. Не дивно, що книжка вийшла така романтична.

Тепер, так дивно і неймовірно приємно тримати у руках те, що колись просто було в моїй уяві. Хоча зараз я би дещо підправила, дещо переробила, а дещо взагалі забрала би. Ну така моя жіноча натура - постійно щось покращувати. )))))
Один з найулюбленіших моїх спогадів - ранок у Парижі. А ці ножнички у вигляді Ейфелової вежі я придбала зовсім недавно. Шкодую, що не мала їх скоріше, а то я би їх використала в цій зйомці.
До Русіних ескізів я взагалі маю слабкість. Як би я хотіла мати хоча б частину того художнього вміння й таланту, що є у Руслани!!! Та більше ніж квіточка сумнівної форми у мене не виходить. :)


Лялька Кенді, яку Русланка мені спрезентувала давніше, також не залишилась осторонь і не один раз прикрасила сторінки цієї книжки. Більш детально подивитися що в книжечці можна у відео анонсі, а замовити книжку можна в моєму магазині .
 Дякую вам усім!
Насиченого вам життя та лише солодких спогадів!

Comments

  1. Де можна придбати книгу ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Книгу можна замовити прямо тут, написавши листа на адресу y-natali@mail.ru

      Delete
  2. О!!!! Як чудово!!!! Біжу писати.... Хочу собі :-))))

    ReplyDelete
  3. Суперова річ! Фотографії чудові, ароматні, з настроєм.
    Вітаю!

    ReplyDelete
  4. як гарно, своя книга, молодці!

    ReplyDelete
  5. Посмотрела анонс - замечательная книга! И фиолетовую тоже посмотрела, весьма впечатлило! Фотографии создают какое-то особенное настроение:).
    Наташа, я желаю, чтобы книга хорошо продавалась и радовала своих читателей!

    ReplyDelete
  6. И я в восторге от этих книг! Обязательно пополню ими свою коллекцию книг:) Наташенька, удачи в творчестве и пусть всё задуманное реализуется с лёгкостью!

    ReplyDelete
  7. У меня есть фиолетовая! Жду золотую!

    ReplyDelete
  8. Наташа, какая красивая книга получилась! Такие прекрасные фотографии - цвета, композиция! Видно сколько души вложено! Поздравляю и желаю всяческих успехов!
    Я к Вам очень часто захожу (пишу правда редко, но бывать у Вас в гостях мне очень нравится). У Вас и работы и блог очень интересные.

    ReplyDelete
  9. І у мене є питання))
    Як можна придбати фіолетову книжечку і яка вартість подвійного скарбу - золотої і фіолетової?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Наталя, заходьте у магазин. Там є ціни і контакти для замовляння книг чи журналів.

      Delete
  10. Дякую, вам усім, за приємні відгуки. Приємно!!!

    ReplyDelete
  11. Чудова книга! А для себе я ще відкрила і попередню, якось не помічала раніше. Тепер, по можливості, спробую поповнити свою колекцію одразу двома чудовими книжками.

    ReplyDelete
  12. очень нравится, а какой следующий цвет)

    ReplyDelete

Post a Comment

Цитата дня