Загадати бажання

Час рікою пливе... Іноді здається, що ця ріка аж занадто швидка. :) У лютому  минуло два роки як я працюю над журналом "Українська вишивка".

Згадалося мені як я робила перший номер. Хвилювалася страшенно. Все гадала, які рубрики створити, як їх назвати. Ретельно відбирала вироби та схеми. Хотілося, щоб кожна читачка, кожна вишивальниця, досвідчена і новачок, знайшла щось для себе. Ми зробили вже двадцять шість номерів, а те хвилювання мене не покидає і до сьогоднішнього дня.  Лише завдяки вам, мої дорогі майстрині, та вашим листам я впевнено рухаюся далі й готова створювати для вас ще більше цікавих сюжетів.
Ось такий приємний сюрприз мені зробила Ірина Бердаль-Шевчик минулого року на річницю журналу. Не знаю яким чином, але вона відзнімкувала усіх майстринь "Української вишивки" з примірником у руках.  Було несподівано і дуууууже приємно. Дякую, Іринко.
Цього року я також не залишилася без подаруночку. Художниця Руслана Кушнірук намалювала мене - таку струнку і довгоногу, що тепер мушу хоч приблизно відповідати її стандартам. )))
День народження - особливе свято. Я вірю, що в цей день відкривається портал - невидимий міст між нами і Всесвітом. Саме тому бажання, які загадуємо в цей день, приречені збуватися.

Миру нам усім, блакитного неба над головою,
любові і злагоди!

Comments

  1. Вітаю з Днем народження!Бажаю подальшого процвітання журналу і безмежного натхнення у творчих доробках!

    ReplyDelete
  2. Щирi вiтання!!! нових досягнень, задоволення та вiддачi вiд творчостi!

    ReplyDelete
  3. З Днем народження! Успіху та процвыіання вашому журналу! :)

    ReplyDelete
  4. Вітаю щиро з річницею чудового журналу! Процвітання і творчих успіхів усій команді! Міцного здоров'я та мирного неба!

    ReplyDelete
  5. Вітаю, гарні новини, бажаю таких новин в кожному дні!!!

    ReplyDelete
  6. Поздравляю с Днём Рождения! Огромное спасибо за журнал, великолепное издание. Жду каждый номер с нетерпением.
    Хочу спросить: а в ближайших номерах Вы не планируете печатать схемы для "девочковой" вышиванки? В этом году доченька идёт в 1 класс и хотелось бы вышить ей блузочку. В сети много схем, но как-то ничего Душе не нравится. Ваши дизайны всегда не обычны, оригинальны и эксклюзивны.

    ReplyDelete
  7. З Днем народження!

    ReplyDelete
  8. С Днем Рождения! Процветания, здоровья и креатива)

    ReplyDelete
  9. Поздравляю С Днем Рождения! Желаю вдохновения, развития, новых постоянных читательниц и , конечно же, мира!

    ReplyDelete
  10. Вітаю!чудовий журнал!натхнення Вам і всьому творчому колективу!:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Цитата дня