За натхненням

Відкриття нового осіннього сезону я відзначила приємною для себе подією: відвідуванням виставки живопису Світлани Стародубцевої. Кому-кому, а вишивальницям, на мою думку, просто необхідно бувати на подібних заходах. Тут, як ніде інде, заряжаєшся позитивною енергією та, що найважливіше, черпаєш НАТХНЕННЯ в повній мірі. Власний мистецький стиль львівської художниці, який так яскраво відрізняє її з-поміж інших митців, давно припав мені до душі.
В арт-галереї "Сливка" місця небагато, але його було достатньо, щоб розмістити понад 80 робіт художниці. Цього разу, крім полотен звичної квадратної форми, мисткиня представила й прямокутні, невеликого формату роботи, всього 15х30 см. Та не зважаючи на малогабаритний розмір, картини можна довгенько роздивлятися. Особливо мені подобаються твори присвячені птахам і квітам. Уявляєте, як би класно дивилися ці мотиви на якійсь вишиванці чи сумці??
На художниці у день відкриття виставки була вишиванка з простим геометричним орнаментом. Ажурна мережка з двох боків від основного узору додала сорочці легкості та витонченості. Це мережка "Складні перевиті прутики", яку я так люблю. Детальний майстер-клас я показувала тут
Після таких виставок здається гори можна звенути, хочеться творити, креативити. Що, в принципі, зараз і роблю. А, якщо мій запал раптом вичерпається, то у мене ще є час його поновити - виставка триватиме до 30 вересня. 
Вдалого вам дня!

Comments

  1. Очень красиво, море вдохновения и праздник для творческой души!

    ReplyDelete
    Replies
    1. это точно, Катюш, праздник.

      Delete
  2. Очень красивые ,яркие и позитивные работы!! жаль не смогу попасть на выставку,а очень бы хотелось. Вышиванка очень красивая!!

    ReplyDelete
  3. очень не обычные и яркие работы!!

    ReplyDelete
  4. очень красочные работы!

    ReplyDelete

Post a Comment

Цитата дня