Нове життя старим тканинам

Є у мене, дівчаточки, дуже погана звичка. Запалюся чимось, накуплю тканини, розкрою (це безумовно найулюбленіша частина процесу) і все... Лежить мертвим вантажем. Так, цей вантаж оселився спочатку в пакеті, потім перебрався у велику сумку, пізніше зайняв в шафі одну полицю, потім другу і, не минуло й року, як мої особисті речі нахабним чином були виселені. Довелося для них шукати в квартирі інше місце перебування. 

Цього року я поставила перед собою завдання розібратися з усіма цими рукодільними недоробками та використовувати по максимуму розкроєні відрізки тканин.

Сьогодні показую вам дві подушки, які якнайкраще підтверджують моє рішення позбутися усіх клаптиків. Купила я колись тканину, планувала з неї зробити собі чергову обновку. Але тканина залежалася, смаки змінилися і все - чергове поповнення на полиці.

Минув час, я проводила n-ну за рахунком інвентаризацію в своєму рукоділлі та виявила два квадратика з монохромного вишивкою. Вишивала  ці мотиви дуже давно, ще, напевно, в школі. А під час перекладання з місця на місце, ця вишивка виявилася біля бежевої смугастої тканини. Це поєднання змусило мене зупинитися на мить. Я вирішила скористатися своїм неочікуваним натхненням  і тут же приступила до творчого процесу. Результат мені прийшов до душі.

Тепер ці подушки прикрашають оселю однієї моєї знайомої рукодільниці, з якою я обмінювалася подарунками до Великодня. Ось тільки вони мені так подобаються, що може колись я і собі зроблю щось подібне.

Comments

  1. Идеальное совпадение вышивки и ткани! они как-будто были созданы друг для друга) очень красиво и стильно смотрится!

    ReplyDelete
  2. Очаровательные подушки! И очень красивый монохром!

    ReplyDelete
  3. Исключительно стильно и элегантно!

    ReplyDelete
  4. Вот и не лежит груз,а радует хозяек-тканьки просто ждали Своего часа.

    ReplyDelete
  5. Красота!!!!!!! Просто ты покупала ткань для своей цели,а ткань решила:я для другой:))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, девочки, я думаю у вас такое же бывает. Покупаешь с одной целью, а в результате используешь совсем не там, где планировала.
      Спасибо вам за ваши комментарии. Это очень приятно.
      Я сама не так часто оставляю отзывы. Хотя очень много работ меня восхищает и вдохновляет. Но у меня или сын на руках (мешает) либо, я на две минутки загляну и бегом по своим делам. Забегалась. Надо остановиться и жить спокойно с удовольствием. Спасибо вам еще раз.

      Delete
  6. Наташа, какие подушечки!!! прелесть!

    ой, как я тебя понимаю! сама складирую, складирую...

    ReplyDelete
  7. Стильные получились подушки, очень понравились))

    ReplyDelete

Post a Comment

Цитата дня