Тайна Тутанхамона

Сьогодні я хочу показати вам чергову свою роботу. Ідея створити щось на єгипетську тематику з'явилася давно. Мене завжди приваблювала ця загадкова країна фараонів, таємниці древніх цивілізацій, спекотне сонце, унікальне море. Тому, коли ми з чоловіком визначали місце нашого першого спільного відпочинку, звичайно ж ми вибрали сонячний Єгипет. Весільна подорож, так би мовити. :-)

Чесно кажучи, було це давно, ще в 2006 році, але ні з чим незрівнянні враження залишилися донині. Коралові рифи, мотосафарі по пустелі, поїздка в своєрідну "єгипетську Венецію" - Ель-Гуну, прогулянки по Нілу, Луксорський храм, долина Царів, гробниці, храм Хатшепсут ... Я не буду навіть намагатися описати побачене. Для шанувальників теоретичних знань - в книгарнях чи в інтернеті є сила-силенна літератури на цю тематику, охочим відчути справжні емоції немає перешкод, щоб побачити все на власні очі. Бо скільки не говори, а все ж таки варто раз побачити , ніж сто разів почути.

Картина вишита по схемі з набору Lanarte, тканина і нитки - все з оригінального набору. Готовий розмір роботи разом з рамою - 46х58 см.

Відразу ж по приїзду я оформила фотоальбом, присвячений цій мандрівці. Ось тільки дотепер він не має гідної обкладинки. Тому, певно, незабаром чекають на мене знову єгипетські мотиви.

Comments

  1. Как всегда увлекательно, со вкусом и очень симпатично!

    ReplyDelete
  2. Наташа, красиво! люблю такие песочные оттенки :-) Тебе для альбома и можно было обложку в этом духе сделать :-)

    ReplyDelete
  3. Автор блога30 January 2011 at 11:06

    Спасибо, девочки.
    Koala, мне тоже по душе такие оттенки. Постараюсь. найти для альбома что-то подходящее.

    ReplyDelete
  4. Наташа,СУПЕР!
    Очень люблю Египет и дизайны Ланарте! С большим восхищением любуюсь твоей картиной!

    ReplyDelete
  5. великолепная вышивка!

    ReplyDelete
  6. Ооо...яка краса! Велич якась присутня в цій роботі!

    ReplyDelete
  7. Шикарная работа и оформление очень подходящее!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Цитата дня