Усе спочатку

Нарешті зявилося нахнення вишивати. Зізнаюся, останнім часом щось на мене напала апатія і ніяк не могла зібратися з думками: запустила роботу, блог, вишивку... Скільки разів мій пальчик надвисав над кнопкою DELETE і хотілося усе стерти. Я втомилася. Дуже. Від роботи, від вишивки, від буденності. Але, напевно, людині час від часу треба спуститися на самісіньке дно, щоб потім відштовхнутися і  з новими силами злетіти ще више.
І ось тепер це довгоочікуване відчуття свободи, стремління до чогось кращого, бажання відкривати нові горизонти. НАРЕШТІ! 
Тому ласкаво прошу саму себе у нове життя!

 Новий рік - новий щоденник, нове життя, нові друзі!

Comments

  1. Нехай усе вдається, тай натхнення супроводжує по житті усіх починаннях й справах!

    ReplyDelete
  2. Нехай всi записи в новому записнику будуть лише приемними, а всi починання вдалими! Наталю, рада твоему поверненню!

    ReplyDelete
  3. Іноді перерва та апатія необхідні, щоб крила відпочили :) Сумую за твоїми, Наталочко, постами, тому дуже рада тебе "бачити"! :) Та ще з такими чудовими віддтінками, найулюбленішими! :)

    ReplyDelete
  4. ой напевне у всіх таке буває. у мене таке ставлення до шиття, починаю порю, потім думаю віддати то все комусь і закинути ті всі експерименти зі всім подалі, займатись виключно домашніми і роботою. а потім бачу що мені таки всього цього бракує, і вертаюсь, і думаю що колись то все буде получатись як того хочеться) І не тільки до шиття і до вишивки таке, закинути забути і невертатись-але вертаюсь)

    ReplyDelete
  5. Безумно красивые цвета! Все наладится! У меня тоде депрессия сейчас...

    ReplyDelete
  6. Погане минає, а спогди про хороше лишаються назавжди. Причому не ьільки з нами, а і у спогадах наших друзів (і ворогів також:)

    Дякую, що повернулись!

    ReplyDelete
  7. Поздравляю! И верю, что твоя "перезагрузка" жизни пойдет на пользу тебе :). Мне всегда было интересно, а много людей ведут дневники, и что в них пишут - просто напоминание о встречах и задачах или же действительно описывают свои мысли, переживания ... ? Чем ты заполняешь свой дневник?

    ReplyDelete
  8. С 8 марта и весной! Желаю весны, весны и ещё раз весны в душе и сердце! Весеннего тепла, весеннего солнышка, весенних нежных цветов и их аромата, весеннего пения птиц... Всего-всего, что просыпается после холодный зимы - первого, нежного, ласкового, светлого !!:))!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Цитата дня