Львівське

От і я нарешті спробувала вишивку бісером на заготовках. Не знаю, чи спокусилася я би на подібне раніше, але картинки з краєвидами Львова взяли верх наді мною. Кажу "картинки", бо це не єдина заготовочка, яку я собі придбала. Ще є одна і може буде третя. Ну так щоб було. Така робота, по-моєму, прекрасний подарунок на згадку від львівянки.
Тут я внесла деякі корективи у схему. Ну я не можу без цього: усюди мушу вставити свої п'ять копійок. :) Замість вишивки бісером на віконцях я виконала лічильні хрестики. Мені здалося, щоб так краще, бо занадто той бісер випирав. Вишивки не багато, але пальці сколола. Ну такий вже він непробивний той флізелін, яким проклеєна заготовка. Не знаю, чи осилила б я величезну картину повністю зашиту бісером. Моя робота маленька - форматом А4.
Тепер я розумію в чому їх популярність. За три години отримала готову картину, яку можна сміливо вішати на стіну, ну після того як вона побуває у багетній майстерні, звісно.

Comments

  1. я шось дуже байдуже до вишивки бісером, особливо картин, але Львів -це святе, буду у Львові -собі теж придбаю)дякую що поділились

    ReplyDelete
    Replies
    1. нема за що. Рада, що розділяєте мою думку. :)

      Delete
  2. Очень красиво! Ярко и красочно! А окошки крестиком выглядят, и впрямь, лучше, получается эффект 3D! Это наборы такие украинские есть?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да. Я купила во Львове в рукодельном магазине. А это сайт производителя http://stitch-design.com.ua/

      Delete
  3. Дуже гарно вийшло! А для того щоб пальці не колоти є наперсток. Хоч і не люблю його сама, але час від часу, особливо на непробивних тканинах, він необхідний. Так вишивала своє пальто - під кінець навіть не відчувала той наперсток у себе на пальці.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Наступного разу так і зроблю. Хоча також його не люблю.

      Delete
  4. Шедевральная работа!!! Восхищена.
    А если не секрет где во Львове покупали?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Елена, я покупала на Водогинной в магазине "Світ рукоділля". Кстати, дешевле чем на сайте производителя.

      Delete
    2. Спасибо. Скоро буду в Львове поищу.

      Delete
  5. Дуже гарна робота! Будь ласка, скільки коштує така заготовка і яка її назва?
    А я поки, тільки мрію про поїздку до Львова...

    ReplyDelete
    Replies
    1. На сайті (дивіться посилання в попередніх коментарях) ціна 40 грн.

      Delete
  6. одразу ж пішла на сайт. При нагоді обовязково вишью Львів :).. Я зовсім прохолодно відношуся до вишивання бісером, але тут дійсно гарно!!!

    ReplyDelete
  7. Your web site wont display properly on my iPhone 4 you might want to try and repair that If you’re someone striving for online success, however it has eluded you, perhaps you are missing a bit of the puzzle. Making money online isn't that difficult and becomes easier still when you have a successful road to follow.

    Cccam Server

    ReplyDelete
  8. Дуже гарно вийшло і вірно зробили, що вставили свої "п"ять копійок" - так вікна не виглядають об"ємними, з вашими хрестиками (а з бісером, гадаю, було би гірше!). Майстер відчуває, як треба вишивати :)

    ReplyDelete
  9. Чудово! Гарна робота!

    ReplyDelete
  10. Чудова робота! Цікаві деталі та колоритний сюжет. Чекаю на продовження.
    Рада знайомству.

    ReplyDelete
  11. Думаю очень будет красиво,я лично оочень люблю вышивать бисером-доставляет мне огромное удовольствие)Обязательно покажите эту работу в оформлении,хотелось бы посмотреть)

    ReplyDelete
  12. Цікава робота! Особливо тому, що з рідного міста :) хрестики на віконцях дуже доречні, та ще фактурніше!

    ReplyDelete
  13. Дуже Дуже гарна робота! Я прохолодно ставлюся до бiсеру, але ця робота сонячна. Мабуть i собi щось куплю ;-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Цитата дня