День сім'ї

Скільки чудових свят з'явилося останніми роками! День сім'ї - один з них. Правда, дивно, що це свято проголошено лише 1993 року, адже сім'я з давніх давен була і є головною цінністю людства. Родина дає нам відчуття тепла, любові та надійності. Рідні розділяють з нами радість і горе, пишаються нашими успіхами, підтримують у будь-якій ситуації. Я щиро бажаю, щоб у вашій сім'ї завжди панували гармонія та любов. Будьте щасливими! Чим більше буде щасливих сімей, тим кращим і добрішим стане наш світ.
Протягом життя ми, звісно, всі неодноразово святкуємо свій День сім'ї. Вперше - на власному весіллі, потім, коли народжується первісток. Навіть, коли уся родина збирається разом, це вже також свято. Як раз оці сімейні зустрічі за великим столом, за яким сидять декілька поколінь, для мене і є найбільшою радістю.
Незабаром я збираюся на весілля до своєї близької подруги. Цю чудернацьку пару з пляшок шампанського я приготувала для молодят у подарунок, точніше як додаток до основного подарука. ;)  Весілля має бути в українському стилі, тому й пляшки я одягнула відповідно. У вишивці використані техніки косого лічильного хрестика, штапівка, верхоплут. А використання атласних стрічок та бісеру у мережці перевитими стовпчиками, як на мене, додало вбранню святковості.

Створювати такий декор легко та швидко. Шкода тільки, що на весілля ми ходимо не так часто.

Comments

  1. Replies
    1. Дякую, Свєта. Як бачиш, я також без діла не сиджу. :))

      Delete
  2. Ух ты!!!Как же это красиво и здорово!!!!

    ReplyDelete
  3. Каких только нарядов на бутылках шампанского не видала я, но вот пана та панночки ещё не видела:) Красивые цвета использованы в работах!

    ReplyDelete
  4. Очень красиво! И празднично )

    ReplyDelete
  5. Замечательная ,яркая работа)

    ReplyDelete
  6. а Ви розміри викройок не підкажете?

    ReplyDelete
    Replies
    1. розмір викрийки залежить від пляшки

      Delete

Post a Comment

Цитата дня