Тиждень моди у Львові/ шоу-рум

31-03-13 - гарне число,  правда? Саме у цей день ми з дівчатами пішли на покази. Це був останній день показів на Львівському тижні моди, тому, не зважаючи на дощ, ми вибралися "себе показати і на інших подивитися". Чесно кажучи, настрою йти кудись у таку мряку, не було ніякого: під ногами так хлюпало, що сміло можна було одягати кирзові чоботи. Але вже з першої хвилини як ми переступили поріг шоу-рума, де тусувалися представники (або ті, хто хотів себе такими вважати) гламурної частки Львова, чаруюча атмосфера дійства зробила своє діло.
Дівчата наші готувалися з усіх сил. Вишивали, вишивали, вишивали. Хто сумки, хто сукні. 
Галина Матвіїв
Леся Сенів
Руслана видала номер: за пару годин до показів прийнялася  вдосконалювати готове плаття. За допомогою накладної канви вишила хрестиком мотивчик. Узор нескладний, але дуже оживив  вбрання. 
І, нарешті, на одній фотці я. Без вишивки, але з фотоапаратом, завдяки якому ви бачите оці кадри. Фотографій є ціла купа, часу бракує щоб з усім цим розібратися. Але я не втрачаю надії, що невдовзі усе вам покажу..
 Гарного вам дня!

Comments

  1. Які ви всі красуні....у дівчат дуже гарні сумочки і взагалі я думаю, що це свято додало вам весняного настрою!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дякую, Олюшка. Нам би у ЛЬвів ще сонечка... :)

      Delete
  2. Такі чудові вбрання. Дуже подобається ідея сумочок. Такі роботи надихають ы доводять, що вишивка - це далеко не завжди картина на стіні.

    ReplyDelete
    Replies
    1. я сьогодні як раз писала одній жінці про це. Кожна вишивальниця рано чи пізно робить свій вибір на користь практичного застосування вишивки. Хоча я не можу заперечувати трудоємність вишитих картин.

      Delete
  3. Дуже гарно! Сумки просто чарівні. Вишивка робить справжнє диво =) Думаю, сьогодні є у вас сонечко :)

    ReplyDelete
  4. Дівчата - ви бездоганні! Ви справжні українські богині краси:) Надзвичайно гарний антураж на виставці й не скористатися ним, щоб сфотографувати шедевральні сумочки, було величезним розчаруванням. Надзвичайно гарні сумочки для бездоганно красивих дівчат!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. я також в захваті була. Сіно додало якоїсь невимушеності цьому пафосному заходу.

      Delete
  5. Наталья, здравствуйте! любуюсь красотой в вашем блоге )) Такое все прекрасное! хочу журнал ваш купить, как это сделать можно? если не сложно напишите на мою почту tove@list.ru. Кира

    ReplyDelete
    Replies
    1. не сложно, Кира, написала. :) Рада всегда новым читателям.

      Delete
  6. Монохромная сумочка сразила на повал! Очень шикарное оформление самой выставки (сено). Молодцы, девчата. Приезжайте за солнышком к нам на Дальний Восток.

    ReplyDelete
  7. Красота! Сумочка, вишитая в серых тонах - супер!

    ReplyDelete
  8. Чудесно! Большое спасибо за репортаж!!! Продолжаю восхищаться вышитыми сумочками, да и вообще вы, девочки, замечательные выдумщицы и мастерицы!

    ReplyDelete
  9. Halyna, your works are beautiful, I wish you successes!,
    I cordially greet :)

    Галина, чтобы ваши работы были красивыми, я желаю вам успехов!,
    Сердечно приветствую :)

    ReplyDelete
  10. какая красота !!!Завораживает...

    ReplyDelete

Post a Comment

Цитата дня