Halloween 2012


Halloween - веселе свято не лише для малечі, а й для дорослих. Це ще один привід зібрати друзів разом і повеселитися як слід. Лише подивіться на ці фотографії: вони говорять самі за себе.

Так як я маю неабиякий досвід у проведенні дитячих свят, мені прийшла ідея організувати костюмоване свято для діточок нашого рукодільного клубу. Дівчата (матусі) мене підтримали й ми розпочали підготовку. Та чим більше мами приміряли костюми на своїх маленьких героїв, тим більше їм (мамам) кортіло щось приміряти й на себе. Одностайно було вирішено, що мами й татусі беруть участь у святі разом з дітлахами.

За програмою ми мали вирушити у подорож в Країну Див. Усі казкові герої (а це були наші дітки) змушені були виконувати "важкі" завдання Червової королеви (тобто, мої). В решті решт, після складних випробувань у відгадуванні загадок, змагань на кмітливість і швидкість, конкурсів пісень і віршів, діти отримали заповітного ключа від замкнених дверей. Якою ж хвилюючою була мить, коли всі потрапили в Країну Див. У нашому випадку це була інша кімната зі збудованими з велетенських кубиків замком, місточками й будиночками. Тут же була й дитяча гірка і навіть басейн з кольоровими кульками. Радості не було меж! Я вже не говорю про те захоплення, коли до нас несподівано завітав ще й веселий клоун.

Що й казати, свято було гомінким, веселим і смачним, не думаєте ж ви, що в нас не було смаколиків? :) Усі погодилися, що наступного року ми неодмінно зустрінемося знову у нових образах з новими конкурсами і пригодами.


Halloween is a cheerful holiday which is not only for children, but also for adults. This is one more reason to gather our friends and to have fun. Just look at the pictures from our good scary fun Halloween party.

The idea was initially focus on making a costume party for the children of our craft club participants. But while moms put on the best of the suits for their little heros, they (moms) suddenly expressed their desire to participate in this party.

This Halloween we went to the Wonderland. All the fairy-tale heroes performed the "difficult" tasks of the harmful Queen of Hearts (that was me) and finally, after received the treasure key of the locked door, the children found themselves in a magical land with huge castles and amusements. In our case it was a game room with a big soft building block castle and playhouse, children's slide and a swimming pool with ball pit. And the big surprise for the children was the performance of funny clown.





Comments

  1. Здорово! Вот это я понимаю праздник! :))

    ReplyDelete
  2. Шикарный бал! И костюмы замечательные! Здорово повеселились))))

    ReplyDelete
  3. Вы молдцы! Я впечатлилась этими фоточками еще в одноклассниках!
    А где вы устраивали такой праздник?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Оля, мы арендуем помещение при детском центре развития. Мы - это рукодельный клуб. И там же и праздник проводили.

      Delete
  4. Здорово и весело! Молодцы! А дети как рады!!!!

    ReplyDelete
  5. )))))))))какие вы классные все:))))))))

    ReplyDelete
  6. отличный праздник получился!!!

    ReplyDelete
  7. Отличная праздничная атмосфера!
    Совсем не страшно)))

    ReplyDelete
  8. люблю вас всех!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо, девочки. Ой, праздник действительно удался. Мы до сих пор еще вспоминаем. :)))

      Delete
  9. Как же здорово у вас там было!!!

    ReplyDelete
  10. Вот это праздник!!! Засмотрелась и зачиталась!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Цитата дня